Menu Close

Tisk

Sitotisk -preslikači

Po vaši želji grafično pripravimo motiv-logotip za nadaljno delo v tiskarni. 
Na sitotiskarskem stroju  motiv potiskamo s visokokakovostnimi plastisol barvami brez ftalatov na kvaliteten papir, katerega s pomočjo toplotne preše apliciramo na izdelek. 
Kljub napredku na področju digitalnega tiska, je sitotisk še vedno na prvem mestu glede kvalitete in obstojnosti barve.
Željen motiv tiskamo lahko na majice, kape, športna oblačila, torbe in dežnike.

Tisk flex in flock folije

Poliuretansko folijo, ki je barvno neprepustna in elastična, izrežemo na rezalniku in jo termično prenesemo na tekstil.  To tehniko uporabljamo, ko imamo manjšo količino in enobarven motiv. Tisk je pralno obstojen na 40 stopinjah Celzijah.

Sublimacijski tisk

Digitalno tehniko-sublimacijski tisk uporabimo, ko imamo bel poliesterski tekstil. Motiv digitalno nanesemo na papir, kateri se toplotno aplicira na tekstil. Pri visoki toploti barvila sublimirajo in se kot plin vnesejo v strukturo materiala.Tisk je kvaliteten, obstojen in prijeten na otip. Tiskamo lahko na bele poliamidne in poliestrske materiale.
 

Print na folijo

Pri manjši količini in večbarvnem motivu uporabimo printer, na katerem printamo motiv na belo folijo, motiv obrežemo in folijo toplotno apliciramo na tekstil. Ta način tiska je na otip bolj plastičen in priporočamo, da se tiska na bolj gostejši material.